Rund och God

Nu har Olle gått på bete i lite mer än 1 månad och han börjar bli lite rund och go om magen :-P

Jag tycker att det är jätte skönt att han kan gå ute dygnet runt och få vara häst. Jag rider inte varje dag heller blir ca 3 gånger i veckan bara :-)

Nu ikväll så ska jag lasta han och åka iväg och bada med han i ett stort grustag där det är jätte fint vatten och att man ser botten. Jag hoppas att Olle vill gå i vattnet bara :-P


I övrigt så har jag gjort en träningsdagbok åt Olle inför hösten :-)

Min pojkvän som i övrigt är min hovslagare. Han har en dotter som rider på ridskola och ska nu till hösten börja i en träning/tävlingsgrupp på ridskolan så jag erbjöd att hon fick låna med sig Olle dit. Så nu till hösten så kommer han någon gång ibland få vara på lektion i en ridgrupp och sen ska jag ta mig ordentligt i kragen och göra klart mitt gröna kort. Och börja träna konternueligt i både dressyr och hoppning. och mitt del mål är att om 1 1/2 år så ska ja o Olle debutera i 1-1.10 klasser regionalt och mitt slut mål är att kvala in till strömsholmstävlingarna om 2-3 år. Men om det är så att vi inte lyckas eller att det skulle hända något med Olle så känner jag att det är inte hela världen för då har vi iallafall försökt och vi kan fortsätta träna och skutta runt i skogen. Men jag tycker att det känns riktigt bra att jag har en plan i stora drag för mig och min häst :-)

Jag ska även be min farmor sy om en tävlingskavaj så att jag och Olle kan ha "våra" färger när vi är och tävlar :-) Så att vi har detaljer som matchar Shabrak, ev öronhuva, kragen på kavajen.



Nu ska jag ta o lägga mig ute i solen igen :-)

Ha det så bra

Kramar Olle & Madde


Bilden är från tidigare i vintras innan all snö kom.

RSS 2.0