Ångest

Idag har Tove Forslund varit och raspat tänderna på Olle, och jag sitter i Österrike. Fick ett sms av Sandra som tar hand om Olle den här veckan och Olle va tydligen väldigt bråkig när tänderna skulle raspas :S Har lite ångest nu just för att ja inte va med :S Sen tyckte Tove att han va för smal så nu ska Sandra analysera höet så att man kan göra en ordentlig foderstat, Olle va ju smal redan när han kom men har ändå lagt på sig en hel del men fortfarande inte tillräckligt. Men vi är på god väg iaf.

Jag längtar hem till Olle ja känner mig jätte elak som bara har lämnat han sådär men förhoppningsvis så kommer nog Olle bli  väldigt glad och se mig när jag kommer hem på söndag för då de första ja ska göra är att åka till stallet bara hem o byta kläder o sen iväg och träffa Olle :D


Hat tyvärr inga nya bilder på Olle på den här datorn så ni får nöja er med en som ja redan har laddat upp :)







/ Madde & Olle

Mildare Väder

Här i Västerås har det varit runt minus 20 grader sen jul, en dag va de minus 30. Men nu har det börjat att bli lite mildare väder och det märks tydligt på Olle att han inte gillar kylan.
Jag ska snart ta och sätta igång Olle igen. Jag ska åka bort vecka fyra och sen vara borta helgen vecka 5 men efter det så ska Olle sättas igång igen. Ska även ta med han till ett ridhus så att han får uppleva det också. Ska även fortsätta med att last träna Olle så att han går in själv, jag vill att man bara ska behöva visa emd handen vart han ska gå in. OCh sen få han att förstå att han inte ska åka iväg för gott utan att han kommer faktiskt tillbaka.

Olle kan nu vinka när man står brevid han. Och ibland när han har vinkat ca 3 gånger då tar han i som bara den så man tror nästan att han varit fotbollsspelare i ett tidigare liv.
Ska komma igång med NH träningen på allvar så fort de blir lite varmare ute, mitt mål är att olle ska kunna stegra på kommando :) Det skule vara riktigt häftigt, men man måste verkligen tänka på då att de andra i stallet inte gör någon rörelse så att han ställer sig upp till och från hagen. Men jag tror de kommer gå galant :)

/ Madde & Olle

Dagarna

Har inte haft tid att uppdatera så mycket här tyvärr men Olle mår super bra och får nu äntligen gå tillsammans med Fralle som har haft boxvila nästan 1 vecka. Det är lite synd att det är bara Olle och Fralle som går i samma hage. Marco vågar ja inte släppa ihop med då jag är rädd att han kommer ha ihjäl Olle, och de andra hästarna som finns i stallet är ston och ägarna vill inte att de ska gå tillsammans med valackerna eftersom de ska betäcka sina ston och så.

Ska åka ut till stallet nu igen och mocka åt Olle han inte göra de imorse för jag fick en läkartid lite dumt sådär.


/ Olle & Madde

RSS 2.0