25 Maj

Har glömt att jag har en blogg :-P Pinsamt.

Mycket har hänt sen sist.
Jag står inte kvar på Sörby Gård längre utan nu står vi på Skästa Det är ett hopptävlingsstall med två ute banor var av den ena med teratex underlag och sen ett stort fint ridhus också med teratex underlag.
Jag har satt igång Olle helt nu och han rids varje dag i alla gångarterna :-)

Vi har haft våran första hoppträning på ca 1½ år och vi fick väl godkänt. Träna mer på att få galoppen rund och mjuk över hindrena och så han orkar hålla galoppen även på de lite längre sträckerna mellan hindrena.

I onsdags så blev det longering och cavaletti bommar riktigt kul och se när han länger och höjer steget i traven då skulle man kunna tro att det är en dressyrstammad häst :-)

igår blev det dressyr i ridhuset och vi övade på galoppfattningar det va jätte jobbigt Olle va jätte svettig efteråt men super nöjd med sig själv :-)

Jag och min sambo har även flyttat så nu bor vi inte längre inne i stan utan på landet närmare bestämt Lillhärad och huset ligger bara 1 km från stallet så jag går och cyklar till stallet nu ich rider ibland hem så att han får beta på baksidan av vårat hus bland björkarna :-)


RSS 2.0