Ny Kategori

Kommer att öppna ett till Kategori Blogg Tävling.

Jag kommer senare under veckan att starta en blogg tävling med ett väldigt fint pris :-)


Jag är med

Jag är med och tävlar hos http://www.sorbyryttarna.blogg.se om en rosa träning/tävlings-outfitt, var med du också ! Gå in på deras blogg för mer information om tävligen eller för att anmäla dig.


110328

Snart har hela mars gått :-O Vart tog den månaden vägen :-P Fort går det vilket också betyder att det snart är vår på riktigt och sommar :-) Olle blev av med snösulorna förra veckan vilket känns jätte härligt.

Vi är i full gång med ridningen och det går verkligen super bra för oss. Traven är klockren går även att samla ihop han i kort trav utan problem :-) Galoppen flyter på extremt fint och även där kan man korta upp han. Så nu när snart all snö är borta så ska vi ut och back träna så han får mer rumpa :-) vilket också kommer göra att han orkar hålla traven och galoppen på liten volt mycket bättre. Han är så fin min duktiga Varmblods travare :-P Fast han är ju mer omskolad och klar som rid/tävlings häst nu i dressyr och hoppning. Det är heller inte långt kvar tills han ska på tillridning hos Therese hon ska även ta med han ut på minst 1 dressyrtävling. Jag kommer vara spänd och nervös just för att det inte är jag som ska rida men ja vet att Therese kommer klara det galant :-)

Sitter och redigerar en film nu ,ed Olle som kommer upp på Youtube senare idag :-)























Blev en bildbomb på Orlando Magic!



7 Mars

Det är redan Mars så jäkla skönt :-) Snön smäler på fint här i Västerås o snart kommer nog vårkänslorna också :-)
Idag har Estelle ridit Olle och va ganska pigg men hon jobbade på i volterna och fick till han riktigt fin där han lyfte ordentligt på benen och sen öka och minska volten såg skit snyggt ut :-) De är så duktiga :-D
längtar tills all snö försvinner och när man slipper ha täcke på hästarna. Det ska bli så skönt och jag längtar verkligen!! :-D
Imorgon tisdag så har Malin Olle så de hittar nog på något kul :-) 
Ska försöka fota lite också. Måste erkänna att jag är väldigt dålig på det :-S Det blir ju att man gör sitt i stallet och sen glömmer man liksom bort att man har kameran med sig :-S Ska försöka skärpa till mig :-D 

Dags att dejta kudden för min del för imorrn ska jag med min Älskling när han ska iväg o sko på Skästa :-) Ska bli kul. Om det är någon snäll häst så ska ja få ta av skorna, ska bli väldigt roligt :-) 

 

110301

Sitter just nu uppe i fjällen i Trysil i Norge. Min syrras kompis Emelie har Olle de här dagarna som jag är borta :-) Ja kommer hemigen på torsdag så då ska ja sätta igång Olle ordentligt igen. Längtar efter att rida min underbara häst!!!


RSS 2.0