Ridning

Nu är Olle helt bra i ryggen :-) Tog en tur i skogen och bara myste i fredags. Riktigt härligt :-) Tog lite trav och Olles trav är så otroligt härlig :-)
















Liten bild-bomb på Olle :-)
Bästa Hästen!!!!

Jobb

Ursäkta för dålig uppdatering men nu har jag skaffat mig ett jobb som tar otroligt mycket tid.
Olle och jag har fått en skötare :-) Nämligen Estelle hon har en egen blogg om Olle och den hittar ni HÄR
Idag har vi pysslat och fixat och imrogon ska jag prova att rida så får vi se hur han reagerar på det. Men jag tror det kommer att gå bra :-)

Jag längtar till Våren!!!

Typiskt

Har ju kommit hem från semester och ska börja rida Olle ordentligt och träna så självklart när jag va ute och red så halkade han till för det va glashalt trots brodd och efter det blev han jätte konstig och gick emot skänkeln på höger sida och ville inte alls flytta sig och slog med huvudet och backade runt och hade sig och ville inte svänga åt höger. Så jag anade att nått va väldigt tokigt. Så jag kände igenom honom och kunde komma fram till att han ömade och reagerade starkt strax bakom sadeln. Så jag tog linement masserade och la på ett back on track täcke en stund.
Två dagar senare så är han betydligt bättre reagerar inte alls lika starkt men ömar fortfarande och nu sitter det mer på höger sida. Så för Olles del så är det massage och BoT täcke som gäller ett tag framöver.
Så jag är så otroligt glad och tacksam för att Therese Carlsson lärt mig att massera på ett proffisionellt sätt.
Så förhoppningsvis är vi snart igång igen :-)

I skrivande stund sitter jag på ett tåg till Göteborg ska på utbildning för jag har fått nytt JOBB :-D Är mega glad :-) Så nu jobbar jag som säkerhetskonsult på Sector Alarm och jag tror aatt det kommer bli helt fantastiskt med en jätte bra Chef *tummen upp och massa bra arbetskompisar. Känner ju han som installerar alrmen som vi säljer sen tidigare är väldigt roligt bara det :-)

Slänger in en bild på min "lilla sjkling" 
 

Hemma igen

Sådär nu är jag hemma igen efter min semester i Österrike.

Olle må toppen och vi ska komma igång med träningen nu ordentligt :-)


Glöm inte stallets hemsida

Http://stallsorby.n.nu

RSS 2.0