Dressyr

Har ridit dressyr på Olle onsdag och torsdag. I onsdags va han super fin gick att samla jätte fint i kort trav och jag kunde sitta ner utan problem :-) Sen va han så hela ridpasset och jag ställde lite högre krav på han att ställa och böja sig i hhörnen och sen flytta ut och in från spåret. Han va super duktig vet inte vad det beror på om det är för att jag har bytt till ett lite skarpare bett för nu tar han stödet på tygeln och går samlat i form hela tiden istället för att först söka sig neråt och ta tre steg där för att sen slänga upp huvudet och inte lyssna alls. Men nu går han super fint och stadigt :-)
I torsdags blev det också dressyr och också super fin lätt att samla och hitta en stadig form i både skritt och trav.

Idag fredag så blev det en välförtjänt vila och massage och han fick även ha på sig sitt back on track till ryggen tror han tyckte det va skönt för han stog och halv sov och darrade med läppen lite till och från :-P Hade inte p ådet så jätte länge då jag vet att det kan göra ont på dom.


2011

Nu är det ett nytt år med massor av nya möjligheter!

Just nu är jag förkyld med feber så tyvärr blir det inte mycket ridning eftersom jag inte orkar det :-S Saknar verkligen ridningen.

Och snart åker jag iväg till Österrike 1 vecka så då ska min underbara pojkvän ta Olle några dagar och Lotta tar han resten av dagarna :-) Så efter det då jäklar ska vi vara igång igen med ridning och träning :-)
Min fot är nästan bra :-) gör inte ont längre när jag trampar ner hälen i stigbygeln :-D

Ska lägga in lite bilder senare :-)

http://www.stallsorby.n.nu


RSS 2.0