Vänta er en bildbomb

En bildbomb kommer så fort som blogg.se börjar funka som den ska så att jag kan ladda upp bilder :-)

29 september

Har laddat hem blogg appendix till min iphone så ja provar o blogga från mobilen igen :-) jäkla finurligt med alla appar :-)

På måndag kväll stallas Olle in för vintern ska bli trevligt med vardag igen och jag har faktiskt saknat att mocka varje dag :-P uppdatering följer :-)


Hemma igen

Så då va man hemma igen från turkiet. Har haft det underbart med 31 grader i havet och runt 35-37 i skuggan. Har varit på turkisk massage eftersom jag vaknade med nackspärr en av dagarna. Mycket spenderades med att se sig om i alanya och även sola och bada och självklart prova på utelivet! Måste ju säga att utelivet här hemma är ju fånigt i jämförelse. Har iaf haft grymt kul med dans på bord/bardiskar :-D Snart ska Olle stallas in och sättas igång helt igen så vi kommer frammåt :-) Ska prata med Helena om när vi ska stalla in dom börjar bli väldigt ruskigt ute och ja vet att Helena inte vill att Pommac ska tappa hullet eftersom att han är så pass gammal nu. Hade tänkt att ladda upp lite bilder men tydligen så får jag inte göra det för blogg.se :-S

Turkey

Skriver från iphonen så vet inte hur detta inlägg blir :-P Sitter på hotellet i Turkiet och tar det lite lungt innan det är dags att Göra Alanya osäkert! Olle kommer snart att komma in från betet och ska sättas igång igen efter sommaren Lite kul att han gått på bete hela sommaren men är den hösten som har mi st sommarhull och som fortfarande Ser ut som en ridhäst som varit igång hela sommaren :-) Olle har även lärt sig att äta söta saker o betfor han gillade inte det förut :-P Vaknade idag med fruktansvärd nackspärt så idag har vi varit på turkiskt bad o massage Rekomenderas varmt så jäkla härligt och bli av med all död hud och sen avsluta det med fantastisk Massage :-) Nu ska ja vara social med min underbara man :-)

Turkiet

Imorgon måndag morgon så åker jag till Turkiet.
Olle går fortfarande på bete dygnet runt.
Malin kommer att åka ut till han och tömköra tre gånger under veckan så att vi kan sätta igång han ordentligt sen när jag kommer hem. 
Bloggar från jobbet jobbar till 21.30 ikväll och nu är min rast slut så nu ska jag gå och ta hand om mina gummor och gubbar igen :-) 

En snöig Olle och bilden är lite suddig :-P

 


RSS 2.0