Olle Världens Bästa Häst!!

Nu har det varit julafton. I torsdags så lastade vi Olle och åkte hem till Frsmnäs. Måste ju nämna att Olle han verkligen trivs i stallet för när man lastar han så ska han krångla o stegra sig, de gjorde han inte första gången ja lastade i den transporten som vi åkte nu.
Väl framme så spände vi för Olle och vi gick iväg han va jätte fin, hann hade ett rött täcke med vita kanter och sen hade han vita benpaddar o julröda lindor till. Han va så fin, och när folk stannade och ville klappa så mös Olle fullt ut han verkligen älskar att få all uppmärksamhet :)
När vi va klara och skulle lasta då gick han direkt in i transporten utan att ens blinka, så man märker på så sätt att han trivs i stallet o vill inte lämna det.

Men jag ska träna med Olle att lasta han, med hjälp av NH för när jag är klar med det så ska Olle kunna lasta sig själv utan att man håller i han man ska bara behöva visa vägen att det är där du ska gå. Det jag måste börja med är att få han att förstå att när vi åker iväg så kommer vi komma tillbaka han ska inte behöva vara orolig o tro att han ska lämna stallet för gott.

I början av förra veckan så gjorde fralle ett broddtramp på sit ena bakben så när vetrinären kom så stog fralle utanför Olles box så Olle såg vad vetrinären gjorde med fralle. Det roliga va att Olle så jätte orolig ut och så stog han och tittade över kanten på boxen men man såg bara Olle ögon och öron. De såg ut som han tittade lite ismyg på Fralle så stog och snarkade på stallgången :P

Olle jar börjat fått väldigt fina ridmuskler nu. De som han har kvar är mer ryggmuskler och rumpmuskler så mer klättring och gå över stock och sten, väldigt bra att de är snö ute för de är lite jobbigare att gå i.

Nu har ni fått en liten uppdatering om vad som händer!

Ha det bra!

Madde & Olle

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0